Vacu-Lift Optimas

De Vacu-Lift is een hulpwerktuig voor wielladers dat kan worden gemonteerd aan alle soorten laders met vorkdraagplaat en vorktanden. U bereikt hiermee nieuwe mijlpalen bij uw werk op de bouwplaats.

In samenwerking met de wiellader zorgt de Vacu-Lift voor het pallettransport en voor het moeiteloos, nauwkeurig en efficiënt leggen van beton- en natuursteenelementen tot 140 kg (optioneel tot 200 kg) met behulp van de geïntegreerde vacuümslangheftechnologie. Geschikt voor stoepranden, betonplaten, natuurstenen platen, gewassen-betonplaten, straatkeien, goten, metselstenen enz.

De scharnierende arm maakt een vlotte installatie op smalle bouwplaatsen mogelijk, bijv. B. op muren of bomenrijen.

De mast kan razendsnel hydraulisch worden uitgebalanceerd om ook zware betonelementen met zo min mogelijk inspanning gemakkelijk en precies op oneffen terrein te kunnen positioneren.
De mast kan heel eenvoudig door één persoon in slechts enkele minuten worden ingeklapt. Met bijna geen opbouwtijd is het resultaat een zeer compact apparaat voor transport en opslag.

Zuignappen kunnen dankzij het eenvoudige snelwisselsysteem zeer snel en eenvoudig worden verwisseld en zijn leverbaar voor alle opstanden en goten van beton of natuursteen en voor alle beton- en natuursteenelementen tot 200 kg.

Draaibereik kraanarm: 360° bij een werkbereik van 3,5 m
Draagvermogen: 140 kg (bij verkorte reikwijdte max. 200 kg)
Transportafmetingen: l 2230 x b 1330 x h 2100 mm

Gewicht: H=380 kg P=420 kg D=430 kg
Hefkracht: 140 kg, bij korte reikwijdte max. 200 kg

H = volumestroom van de wiellader: 25 l/min, 130 bar, tegendruk 10 bar
P = benzinemotor: Honda GX 270; 6 kW; 8 pk met startmotor
D = dieselmotor: Yanmar 4,4 kW; 5,9 pk met startmotor